Om INpower  
|   Coaching  
|   Glade kunder  
|   Et tip  
|   Presse  
|   Kontakt  
|   Priser  
  Forside  
Om INpower
 
Vision
Mission og værdier
 
 
 

INpower-Coaching
Anette Wiingreen

Tlf. 41 62 40 44
info@inpower.dk

CVR/SE 28582536

Medlem af Morgendagens Heltinder siden 2005

     
 

Jeg læste en bog

En blæsende oktoberdag 2004 læste jeg en bog, som i den grad fik mig til at stoppe op og sige "det hér er lige mig". Bogen handlede om
coaching, og mens jeg læste, stod det klart for mig, at jeg måtte finde ud af meget mere om denne spændende verden.

Jeg hyrede en af de bedste coaches i Danmark, læste flere bøger og efter et par måneder var jeg klar til at tage skridtet og blive certificeret coach. Mens jeg tog coachinguddannelsen hos Sofia Manning, oprettede jeg mit eget firma INpower-Coaching og er nu selvstændig erhvervsdrivende indenfor coaching og kommunikation.

Tænk engang. Efter i årevis at have været mellemtilfreds og have en følelse af "at nøjes med", hjalp coaching mig til at tage det første skridt henimod det, som jeg gerne ville med mit liv.

Nu er der gået nogle år, siden jeg startede min virksomhed, og der er rigtig mange døre, som har åbnet sig, fordi jeg hen ad vejen har overvundet en lang række forhindringer, som hæmmede mig i at gøre det, som jeg gerne ville. 

Jeg har skabt en niche indenfor eksamens coaching og har specialiseret mig i at coache kvinder i deres faglige og personlige udvikling. Derudover er jeg blevet klar over, at kommunikation på et professionelt plan, skal fylde meget mere.

Jeg tror på, at alting sker af en årsag. Det der sker er ment til at ske. Jeg bliver ofte mindet om i dagligdagen, at når jeg laver det, som jeg kan lide, så falder tingene i hak for mig - så er jeg glad, har overskud og mere energi - også til at hjælpe andre.
Coaching og kommunikation - jeg kan slet ikke lade være med at beskæftige mig med det. 

Hvad med dig?
Hvad drømmer du om?                                                                                                           

De allerbedste ønsker
Anette Wiingreen
Cand.mag. og coach

Certificeret hos Sofia Manning