Om INpower  
|   Coaching  
|   Kurser  
|  Tilfredse kunder  
|   Kontakt  
|   Priser  
  Forside  
Tilfredse kunder
 
 
 
 

INpower-Coaching
Anette Wiingreen

Tlf. 41 62 40 44
info@inpower.dk

CVR/SE 28582536

Medlem af Morgendagens Heltinder siden 2005

     
 

Tilfredse kunder siger

"Jeg kontaktede INpower-Coaching og Anette, fordi jeg havde et utroligt stort behov for at få balance i mit liv, som mor til to små børn, lederjob, drømme om at blive selvstændig og et stort socialt netværk.Jeg er evigt taknemlig for at have mødt Anette, fordi at hun har hjulpet mig til netop at få denne balance og på en fantastisk måde at vende mit syn på mig selv og mine drømme, så jeg i dag er godt på vej mod et succesfuldt liv og en karriere som selvstændig. Jeg kan varmt anbefale andre at tage skridtet og tage en rejse ud i den fantastiske verden som coaching er, sammen med Anette."

Mette Steenholdt
Manager


"Det er en fornøjelse at blive coachet af Anette. Hun arbejder meget professionelt og engageret og er samtidig skarp i sine spørgsmål, hvilket har fået mig til at få nogle indsigter omkring mig selv og derved komme videre i min personlige og professionelle udvikling. Anette er meget imødekommende og motiverende, hun følger altid op på mine aftaler og skubber mig videre i processen.
Jeg kan varmt anbefale Anette."
 
Anne Galán
Coach

 
"Da jeg første gang skulle coaches af Anette, troede jeg, at det mål jeg opstillede var alt for stort, diffust og svært at opnå: jeg ville i al beskedenhed bare gerne have mere glæde i min hverdag. Men med coaching synes selv de mest luftige og uopnåelige mål at blive bragt inden for rækkevidde ved hjælp af de meget konkrete og håndterbare redskaber, man får stillet til rådighed.
En fordel ved coaching er, at man ikke bliver behandlet eller belært, men derimod selv finder svarene. For mig betød det, at selve forløbet - ikke bare opfyldelsen af målet i sig selv - gav mig glæde, energi og selvtillid. For det var jo mig selv - og ikke en anden på mine vegne - der havde set den store sammenhæng. Som coach formår Anette i meget høj grad at respektere, at man selv er den klogeste på sit eget liv, og hun bevarer altid jævnbyrdigheden i samtalen."
 
Mette Kølln  
Adjunkt